luni, 5 septembrie 2011

Inghetata de ciocolata

Chiar daca a trecut vara, aceasta reteta merge de minune in orice anotimp. Ador rezultatul obtinut pentru ca nu se formeaza ace de gheata. 
Ingredientele sunt simple:
- un avocado bine copt 
- 2 banane coapte
- o lingura unt de cocos
- 2 lingurite miere de mana
- 4 lingurite cacao
- o lingurita carob
Toate se bag in blender pana se obtine o crema.
Se pastreaza la congelator in jur de 3-4 ore si dupa, e numai buna de servit. Se orneaza cu menta proaspata sau cu fructele dorite.

Pe viitor trebuie sa achizitionez o forma de inghetata. E de efect si merge la fix daca ai musafiri :)
Untul de cocos l-am luat de la Pukka Food . Data viitoare vreau sa incerc de la BioBunatati, am citit numai lucruri bune despre firma Rapunzel. Cacao si carobul sunt cumparate de la Casa Raw.z
Sa aveti pofta ;)

Pupici voinici,
Mihaela G.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu