luni, 5 septembrie 2011

Bombonele cu fulgi de cocos

Reteta cea mai simpla de bombonele poate contine doar 3 ingrediente. Prima varianta pe care am incercat-o cu ceva timp in urma, a fost facuta din fulgi de cocos, o banana si cateva curmale hidratate (2 ore) pentru a indulci desertul. Rezultatul a iesit asa:
Acum fiind mai multe fructe pe piata, am lasat banana pentru iarna si am ales perele. O buna alegere!
Ingredientele pentru varianta 2:
- o mana nuci hidratate (peste noapte)
- o mana caju hidratat (2 ore)
- 4-5 curmale hidratate (2 ore)
- 2 pere mici decojite
- 2 lingurite cacao/carob
- o lingura unt de cocos
- fulgi de cocos 
Primele patru se pun in blender pana iese aproape o pasta, dupa se adauga treptat carobul, untul de cocos si la final fulgii pentru a lega compozitia. Se formeaza bombonelele si se dau la rece o ora. Daca nu mai aveti rabdare se pot servi imediat :))

Sa aveti pofta ;)

Pupici voinici,
Mihaela G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu