joi, 10 noiembrie 2011

Ciuperci umplute

Tot din cartea minune am făcut acum o săptămână niște ciuperci yammi. O bunătate a ieșit! Rețeta e simplă:
- 10 pălării ciuperci shiitake (am folosit champinion)
- 2-3 linguri ulei de măsline
- pentru umplutură: o ceașcă fistic înmuiat în apă timp de 4 ore, 1 lingură ulei de măsline, busuioc, 4 căței usturoi, un praf sare neiodată.
Ciupercile se amestecă separat cu uleiul, până când se pătrund bine. Fisticul se usucă și se taie mărunt. Se amestecă cu usturoiul pisat si restul pentru umplutură.
Pălăriile se scot din ulei și se așează pe o foaie de copt. Deasupra se adaugă umplutura și se deshidratează la 40 grade Celsius timp de 4 ore. Delicios!

Pupici voinici,
Mihaela G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu